fbpx

Kedvenc 2020-as projektjeim

Ilyenkor december végén én is félreteszem a munkát és a pihenésre fókuszálok, illetve összesítem az idei évet és tervezgetem a következőt. Milyen munkáim voltak idén és mik voltak a kedvenc projektjeim? Összegyűjtöttem a legkedvesebb 2020-as munkáimat.

Barátnőm esküvői meghívója

Itt egy kicsit elfogult vagyok, elvégre az egyik legjobb barátnőm ment férjhez, de ez abszolút a kedvenc projektjeim közé tartozik. Imádtam ezt a projektet, és nagy bánatomra a meghívó nem is lett kinyomtatva, mert az is kérdéses volt, hogy egyáltalán megtarthatják-e az esküvőt. Egy kis módosítással szerencsére meg lehetett tartani, de nyomtatott meghívó helyett videós meghívót küldtek ki, a terveim alapján. Ráadásként a meghívó grafikáját felhasználtuk még az asztalszám és menü kártyához, illetve az ültetési rendhez is.

 

Elvtréning

Ildinél már a legelső email váltásnál éreztem, hogy ez az együttműködés csodálatos lesz. Izgatottan vártam a munkát, ami egy komplett kisarculat megtervezését takarta az Elvtréning számára. Szerencsére nagyon gyorsan ráéreztem a stílusára és az ízlésére, így a logó fő grafikája hamar meglett, és csak a betűtípuson kellett finomítani. A névjegykártya, levélpapír és az email aláírás pedig már nagyon gyorsan megvolt. Az Ildivel való együttműködés mindenképp a kedvenc projektjeim közé tartozik, és remélem, hogy a jövőben lesz még lehetőségünk együtt dolgozni.

 

Rebeka, a táplálkozási szakértő

Guzmics Rebeka is logótervezéssel kapcsolatban keresett meg, és nagyon határozott és fantasztikus ízlése van. Néhány módosítási kör után megszületett a logója, és utána rám bízta a szórólapja elkészítését is. A további munkák sajnos egyelőre a járványhelyzet miatt szünetelnek, de remélem januárban vissza tudunk térni ezekhez is.

 

A legrégebbi ügyfelem

Galló Nóra dietetikussal már elég régóta dolgozom együtt. Sok mindenben segítettem neki, és mind a mai napig kíváncsian olvasom az emailjeit, hogy most épp milyen projektbe vágunk bele. Minden hónapban segítek neki a vállalkozása megjelenésében például a közösségi médiában, a hírleveleiben és segítek a weboldala kezelésében is. A kedvenceim pedig a nyereményjátékok. Nagyon szeretem elkészíteni a nyereményjátékok képeit, abszolút a kedvenc projektjeim közé tartozik, és idén év végén kettő ilyen is volt.

 

Decemberi beeső

Dominika még novemberben keresett meg, de a tényleges munka csak az év utolsó hónapjában kezdődött el. Ő vezeti a DomiDog kutyapanziót, és szüksége volt karácsonyi ajándékutalványra, különféle Facebook és Instagram képekre és névjegykártyára is. Imádom, hogy munka közben aranyos kutyákról készült képeket nézegethetek, tappancsokat rajzolhatok, vagy épp hópelyheket. Még tartozom neki egy szórólappal, de ez már januárra tolódott az ünnepek miatt.

 

Ez az én idei listám és visszatekintésem. Szerencsére az ügyfeleim és a munkáim nem csak izgalmasak, de nagyon sokszínűek is, így garantáltan nem unatkozom. A listát tudtam volna még sorolni és természetesen mindegyik munkámat nagyon szeretem és büszke is vagyok rájuk. Remélem 2021-ben hasonlóan fantasztikus projektekben vehetek részt, izgatottan várom!

Boldog új évet kívánok mindenkinek! ♥