fbpx

Téli esküvői meghívó ötletek

Az esküvőszezon tavasz végétől ősz elejéig tart, de a hideg hónapokban tartott lakodalom is gyönyörű, romantikus és felejthetetlen tud lenni. Elég csak a téli fehér csillogást megidéző dekorációra gondolni, vagy a havas tájon készült páros fotózásra, esetleg a forró italokra, és máris érezhetjük a varázsát. A grafikában is meg tud mindez jelenni, de néha kihívást jelentenek, ezért összegyűjtöttem néhány téli esküvői meghívó ötletet.

Márvány

A márvány hatású esküvői meghívók mostanában elég népszerűek itthon, mert elegánsak és jól párosíthatóak a különféle geometriai elemekkel. Télen különösen jól tud mutatni, nem csak kékben, hanem akár egy romantikus rózsaszínben is, arany betűkkel.

Esküvői meghívó ötlet - márvány hatású

 

Arany és ezüst

Az arany szín az örök, legyen szó világos vagy sötét párosításról. Elegáns, modern, időtlen, egyszerre szól mindenkihez, szülőkhöz, idősebb rokonokhoz, barátokhoz és még kollégákhoz is. Szerintem ezt részletezni sem kell, hiszen önmagáért beszél, és egy esküvői grafikán különösen jól mutat, évszaktól függetlenül.

Az ezüst télen különösen hangulatos a csillogásával és visszafogott eleganciájával. Az ezüstöt jól lehet halványkékkel együtt használni, ami még jobban tükrözi a téli hangulatot és a havas tájat. Ez nem csak a meghívóknál tud nagyszerűen mutatni, hanem a dekorációban is.

 

Télies hangulat

Sokan szeretik a meghívót az esküvő évszakának megfelelő hangulatban elkészíttetni, így egy téli reggelt megidéző grafika mindig jó választás lehet. Ilyenkor gyakoribb a kék szín használata, esetleg megjelennek a hegyek vagy a hópelyhek is, mint díszítő elem. Egy téli esküvő, főleg havas környezetben gyönyörű és emlékezetes, miért ne jelenhetne meg ez a meghívón is?

Esküvői meghívó ötlet - téli hangulatú

 

2021-es esküvői meghívó trendek

Jövő évben továbbra is divatos lesz a vízfesték hatású grafika, a klasszikus virágos, a modern minimalista és az egyedi fényképes, illetve a vintage is. A különféle geometriai elemek, vonalak és formák nagyon jól mutatnak akár egy virágos vagy vízfestékes lapon, és kiemeli a középen lévő neveket, dátumot stb. Ami kezd teret hódítani, az a környezetbarát papírból készült meghívó és a viaszpecséttel való díszítés, amibe egy vékony szál virágot is bele lehet tenni. Szerintem ezek nagyon ötletesek és különlegesek, de legyen szó bármelyikről, a lényeg, hogy az Ifjú Pár ízlésének megfelelő legyen.

Ha még szeretnél ötletet meríteni, nézd meg a Hitched, The Knot vagy a One Fab Day oldalát, ahol nagyszerű esküvői meghívók vannak fent.

Tervezitek a Nagy Napot de még nincs grafikusotok? Írj ITT bizalommal és megbeszéljük a részleteket!

A borítókép forrása a Freepik.