fbpx

Mimozita #esettanulmány

Az egyik kedvenc projektem! Bea szeretett volna szeretett vállalkozásának szórólapot, névjegykártyát és weboldalt készíttetni. A Mimozita gyönyörű sajttálak, finger food válogatások készítésével foglalkozik. Beával nagyon hamar megtaláltuk a közös hangot, és nagyon jól ráéreztem, mire is gondolt, mit képzelt el. Egy problémám volt a projekttel, hogy mindig éhes lettem tőle. Gyengéim az ilyen modern hidegtálak.

Nyomdai anyagok

Különféle rendezvények miatt a szórólap és a névjegykártya volt a fő prioritás. Szinte módosítási kör nélkül, csak finomhangolással el is készült. Imádom a színeket és a fotókat. Bea nagyon nagy hangsúlyt fektet a minőségre, és sorban kaptam a profi fotósok által készített képeket. Én nagyon fontosnak tartom az ilyen típusú szolgáltatásoknál, hogy minél kevesebb stockfotót használjunk, és sok-sok sajátot. A szórólap a megnyitóra készült, a névjegykártya pedig egy másik rendezvényre.

Weboldal

A Mimozita weboldal WordPressben készült, Elementor segítségével. Fő célja az, hogy a látogatók árajánlatot kérjenek a különféle tálakra. Az űrlap jó részletes, hiszen ezáltal Bea gyorsabban és pontosabban tudja elkészíteni az ajánlatokat. A legnagyobb kihívást a Tálak és válogatások oldal jelentette, hiszen esztétikusan, de részletesen kellett bemutatnom a különféle tálakat. Rengeteg képet kaptam, és nagyszerű szöveget is, amit Bea maga írt meg.

A főoldalon szépen vezetve vannak a látogatók, először egy videó fogadja őket, majd egy rész, ahol szépen felsoroljuk a Mimozita előnyeit, hogy miért érdemes innen rendelni. Fontos hogy egy weboldal jól legyen felépítve, és nem csak a háttérben lévő biztonsági rendszerre gondolok, hanem az értékesítésre is. Elvégre a weboldalak nagy részének az értékesítés vagy népszerűsítés a célja, és a felépítésnél ezt szem előtt kell tartani. Szerintem a Mimozita oldalon ez jól sikerült. Az egyik legkedvesebb oldal pedig a Rólam rész, ahol Bea őszintén ír / mesél arról, hogy honnan indult és hova jutott. Érdemes elolvasni!

Bea így írt a közös munkáról:

„Adrival több projekten is dolgoztunk/dolgozunk együtt ( prospektus, névjegykártya, weboldal, roll up tervezés), a munkáival nagyon elégedett voltam. Az elejétől kezdve egymásra tudtunk hangolódni, ami számomra nagyon fontos volt. Szívből ajánlom Őt ( vagyis a Szenkovits Design-t) ha profi végeredményt szeretnétek és az sem utolsó szempont, ha az odáig vezető utat is élvezni tudjátok!”

Folytatás

Azóta Bea kért még tőlem egy rollupot és egy megállító táblát is! A rollup egy rendezvényre lesz, nem rég lett kész. Nagyon köszönöm a bizalmat, sokat jelent nekem!